Samsun Kız Yurtları ve Fiyatları

Yurtlar Burada

18.08.2022

Samsun Kız Yurtları ve Fiyatları

Samsun Kız Yurtları


Samsun kız yurtları, Samsun 19 Mayıs Üniversitesi kampüsü Atakum yerleşkesinde yada 19 Mayıs Üniversitesi fakültelerine yakın bir şekilde konumlanmışlardır.


Dünyanın saygın rating kuruluşlarından Times Higher Education (THE) “Dünyanın En İyi Üniversiteleri” sıralamasında 1001+ yerini pekiştirirken yine aynı kuruluşun yaptığı ve önceki açıklanan “2021 Dünya Alan Sıralamaları” değerlendirmesinde 522. sırayı alan Samsun 19 Mayıs Üniversitesi'ni kazandıysanız ve Samsunda Kız Yurdu bakıyorsanız, Yurtlarburada.com sayfamızda bulunan Samsun Kız Yurdu sayfasından yurtları inceleyebilirsiniz. Bu sayfada yurt kapasitesi, öğrenci yurdu hakkında genel tanıtım bilgisi, kız yurdu resimleri, kız yurdu adres ve telefonları, kız yurduna Samsun Yurt Fiyatları hakkında mesaj yollayabileceğiniz kolay mesaj yollama formu, kız yurdu özellikleri , favorilerine ekle ve arkadaşınla paylaş seçenekleri bulunmaktadır.


Samsun Kız Yurdu Fiyatları


Samsun Kız Yurdu hizmetleri veren özel öğrenci yurtları 2022-2023 yılı Samsun Yurt Fiyatları 14.500 TL ve 55.000 TL arasında değişen fiyatlara sahiptir. Samsun'da yurt fiyatları , yurdun 19 Mayıs Üniversitesine yakınlığına, binanın eski yada yeni yap olmasına, oda konseptinin yeni tip yada eski tip olup olmadığına bağlı olarak değişir.


Samsun Yurt Oda Tipleri ;


1 Kişilik Banyo-Wc Odalar : Samsun Kız Yurdu yada Samsun Erkek Yurdu oda tiplerinde sıklıkla karşılaşabileceğiniz bu oda tiplerinde, ortalama 12 m2 yada 15m2 civarında oda içerisinde banyo ve tuvalet bulunan oda şekilleridir. Samsun 1 kişilik oda fiyatı aylık 4500 TL-5000 TL arasında değişen fiyatlarla satılmaktadır. 


1 Kişilik Odalar : Odalarda banyo ve tuvalet bulunmayan, genelde ortak kullanım olarak tanımlanmış bu oda tipleri Samsun Kız Yurdu ve Samsun Erkek Yurdu oda tiplerinde bulunmakla beraber, 3800 TL- 4500 TL arasında değişen fiyatlarla öğrenciye satılmaktadır. 



Samsun Erkek Yurtları

Samsun erkek yurtları 19 Mayıs Üniversitesi Yerleşkesi yakınında bulunan Atakum ve İlkadım ilçelerinde hizmet vermektedirler. Samsun'da bulunan erkek öğrenci yurtları ulaşımlarını servis yada şehir içi toplu taşıma araçları ile gerçekleştirmektedirler. Samsun'da erkek öğrenci yurtları fiyatları 15.000 TL ve 58.000 TL Arasında değişmektedir.



Samsun yurt fiyatları ne kadar ?

Samsun'da kız yurdu fiyatları ve erkek öğrenci yurdu fiyatları hemen hemen birbirlerine yakın fiyatlar olmakla beraber, 19 mayıs Üniversitesine ulaşım mesafesine göre 15.000 TL - 58.000 TL arasında Samsun Yurt Fiyatları değişmektedir.


2022-2023 Samsun yurt fiyatları

Samsun yurt fiyatları Gençlik ve Spor Bakanlığının belirlediği kriterlere göre yurtlara tebliğ edilen unsurlar göz önüne alınarak belirlenmekle beraber sene içerisinde normal şartlarda değişiklik göstermeyecektir.


Samsun Üniversitesine yakın yurtlar

Samsun 19 Mayıs Üniversitesine yakın kız yurtları ve erkek yurtları hakkında bilgi alabileceğiniz sayfa


Samsun Kız Yurtları :

https://www.yurtlarburada.com/samsun-ozel-kiz-ogrenci-yurtlari/ 



Samsun Erkek Yurtları :

https://www.yurtlarburada.com/samsun-ozel-erkek-ogrenci-yurtlari/ 

Yurt Önerileri