İstanbul'da Kalınabilecek 7 Popüler Kız Öğrenci Yurdu

Yurtlar Burada

05.08.2019

İstanbul'da Kalınabilecek 7 Popüler Kız Öğrenci Yurdu

Sabiha Hanım Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul'un en köklü kız öğrenci yurtlarından birisidir. Kuruluşu 2006 yıllarına dayanan öğrenci yurdunun İstanbulda 5 Kız öğrenci yurdu yanı sıra 4 de Erkek öğrenci yurdu şubesi bulunmaktadır. İstanbul'un tüm lokasyonlarına dağılmış konumda bulunan şubeler ile İstanbulda hangi üniversitede okuyacaksanız, Sabiha Hanım Yurtlarında sizin için bir yer hazır olacaktır. 2006 yılından günümüze öğrenci görüşlerine önem vererek geliştirdikleri hizmetleri sayesinde , öğrenci görüşleri ve ziyaret istatistiklerine göre yurtlarburada.com ' da da en popüler yurtlar arasında yer almışlardır. Sabiha Hanım yurtlarında 1den 6 kişilik paylaşımlı odalara kadar oda tipleri mevcuttur. Sabiha Hanım Yurtlarında ihtiyacınıza ve bütçenize göre en uygun odayı bulacağınızı düşünüyoruz. Size tavsiyemiz, erken davranırsanız en iyi yurt odalarını en uygun fiyatla satın alabilirsiniz. Ayrıca yurt, kayıt yaptıran her öğrencisine fyabancı dil kursu, ehliyet ve tiyatro kursları gibi farklı kurs seçenekleri için özel indirim kuponları vermektedir.


Boğaziçi Kız Öğrenci Yurtları

10 Yılı aşkın süredir öğrenci yurdu hizmetleri veren Boğaziçi Kız Öğrenci Yurtları İstanbul'un gözde semtlerine yayılmış modern şubeleri ile öğrencilerine iyi bir eğitim yılı geçirmeleri için en iyi hizmetleri sunmaktadırlar. Yurt kurucusu Mehmet Bey, şube sayılarını arttırırken, bir yandan da öğrenci ve veli gereksinimlerine çok önem vermektedir. Şubelerinde yemek ve en önemlisi güvenlik hizmetlerine dikkat ederkende, öğrencinin konforu için gerekli olan hızlı fiber internet, özel tv yayınları hizmetlerini sunmaktadır. Boğaziçi yurtları kız şubelerinin yanı sıra erkek öğrenciler içinde hizmetler sunan şubelerini Anadolu Yurtları Markası altında toplamış ve hizmet vermektedir. Öğrenci yorumları ve yurtlarburada.com içerisinde ziyaretçi davranışları istatistiklerine göre İstanbul'un popüler yurtları arasındadır. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz yurt ile iletişime geçerek kayıt yaptırmanızı tavsiye ederiz, çünkü Boğaziçi Kız öğrenci yurtları sınır sayıdaki odalarını çok kısa sürede doldurarak kayıtlarını kapatmaktadırlar.


Campucity Kız Öğrenci Yurdu

Yeni modern anlayışı ile yakın zamanda hizmete giren Campucity Kız Öğrenci Yurdu Mecidiyeköy ve Kadıköydeki Öğrenci Yurtları ile kız öğrencilere barınma hizmetleri vermektedirler. Odalarda ve ortak alanlarda renkleri çok iyi kullanarak ferah bir ortam oluşturmuşlardır. Modern ve farklı görünüm ,Campucity Yurtlarında idari personele de yansımıştır ve öğrenci dostu bir yönetim şekli ile yönetilmektedir. Beşyıldızlı otel konseptini İngiltere gezisinde Cambridge Üniversitesine yaptığı bir gezi sırasında gören yurt kurucusu Özdemir Bey , ''neden Türk Öğrenciler bu standartlarda bir barınma imkanına sahip olmasın ?? '' düşüncesi ile öğrenci yurdunun temellerini atmıştır. Bulunduğu konum itibariyle birçok İstanbul üniversitesine ve fakültelerine kolay ulaşım imkanına sahiptir.


Academic House Kadıköy İnci Kız Öğrenci Yurdu

Kadıköy de 14 yıldır kız öğrencilere hizmet veren kız öğrenci yurdu Avrupa ve Anadolu Yakasında bir çok öğrenci yurduna kolay ulaşım imkanına sahiptir. Projelendirilirken öğrenci gereksinimleri göz önüne alınarak ''öğrenci yurdu konseptinde'' inşaa edilmiştir. Metro İstasyonu , Vapur İskelesi ve otobüs duraklarına yakınlık mesafesi ile İstanbul'un her noktasına kolayca ulaşabilirsiniz. Tüm odalarda yüksek hızlı fiber internet ve kablolu tv hizmetleri bulunmaktadır. Odalar geniş , ferah ve balkonludur. Kız yurdu Açık büfe kahvaltı ve Akşam yemeği seçeneklerini sunmaktadır.


Akademia Via Kız Öğrenci Yurtları

Nişantaşı Üniversitesi , Kent , Haliç , Bilgi Üniversitesi ve İtü Sütlüce Kampüsüne yakın mesafede yer alan Akademia Via Kız Öğrenci Yurdu , 1-2-3 ve 4 kişilik oda çeşitleri ile hizmet vermektedir. Farklı konsept tasarıma sahip yurtta odalarda klima yanı sıra hamam sauna ve spa bölümleri de bulunmaktadır. Akademia Via ,yıldızlı otel konsepti ile konforlu ve moder odaları, detaylı tasarlanmış sosyal yaşam alanları ve gelişmiş güvenlik önlemleri ile hem öğrencilerine hemde ailelerini kusursuz ve huzurlu bir deneyim yaşatmayı amaçlamıştır.


Santral Kız Öğrenci Yurtları

Köklü bir geçmişe sahip Santral Kız Yurdu , İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsünün hemen karşısında Bilge Kız Yurdu binası ile birlikte yeni inşaa etmiş oldukları Santral Kız Yurdunda öğrencilere güzel bir eğitim yılı geçirmeleri için hizmetler sunmaktadır. Yurt yetkililerinden olan Osman Bey, yemeğe olan ilgisinden dolayı zengin bir Türk mutfağı ile öğrencilere cafe-restoran bölümünde zengin çeşit sunmaktadır. İsteyen öğrenciler burada yemeklerini yiyerek arkadaşları ile vakit geçirebilirler. Asansorlü ve odalarda banyo-wc bulunan bina bir çok olanağı öğrencilere sunmaktadır. Ayrıca Santral Kız Yurdunda Kalan öğrenciler , Yurdun bünyesinde hizmet veren Xoom Spor salonlarının Avrupa Ve Anadolu yakasındaki şubelerinde özel fırsat ve avantajardan yararlanmaktadırlar.

 

Kampüssaray Kız Öğrenci Yurtları

İstanbul'un en merkezi yeri olan Fatih de ayrıca diğer şubesi olan Avcılarda yer alan saray gibi kız öğrenci yurtlarıdır. İstanbul'un merkezi lokasyonlarında bulunanKız Öğrenci Yurtları'yla 'kampüsün yanındaki saray'ın olacak senin. KAMPÜSARAY'a gelince A'dan Z'yetüm ihtiyaçlarının düşünüldüğünü göreceksin. KAMPÜSARAY, odaları, sosyal alanları ve donatılarıyla senin eğitim yaşamını rahat ve kolay bir şekilde sürdürmeni ve tamamlamanı sağlayacak. Etüd Salonu’ndan Cafe ve Yemekhane’ye; Spor Odası’ndanHavuz, Hamam ve Sauna’ya; Cep Sineması’ndan TV Odası ve Kış Bahçesi’negeniş sosyal alanlarıyla arkadaşlarınla güzel vakit geçirmeni sağlayacak

Yurt Önerileri