Yurt Dışında Okuyacaklara Ucuz Uçak Bilet Siteleri

Yurtlar Burada

27.03.2019

Yurt Dışında Okuyacaklara Ucuz Uçak  Bilet Siteleri


Hayallerinizi gerçekleştirebileceğiniz yurt dışı eğitim yada yurt dışı turları gezileri için biletlerin yüksek olması gözünüzü korkutuyor. Ancak hayallerinizin peşinden koşuyor ve ertelemek istemiyorsanız size ucuza nasıl uçak bileti bulabilirsiniz onunla ilgili bir kaç bilgi paylaşacağız. Daha uyguna bilet satın alabileceğiniz  (online) bilet satış siteleri mevcut bu siteleri sizler için listeledik. . Türkiye'den herhangi bir Avrupa ülkesine hatta Avrupa'da ülkeden ülkeye seyahatlerde başvurabileceğiniz bilet sitelerine aşağıdaki bilgilerden ulaşabilir gelecek planlarınıza hazırlanabilirsiniz.  


1- Skyscanner

Bu listenin bize göre en bilindik ismi olabilir Skyscanner sitesidir. Bu siteden haberi olmayan arkadaşlar için önceliği bu siteye verdik. Skyscanner; hem yurt içi hem de yurt dışı bütçenize uygun bir şekilde listeler. Bu yüzden en fazla bilinenidir.

 

2- Wizz Air

2016 yazının sonuna dek İstanbul'dan hizmet veren fakat günümüzde sadece yurt dışında seferleri olan Budapeşte kökenli bir firmadır. Avrupa kıtasında özellikle de Balkan ülkelerinde seyahatler gerçekleştirecekseniz, sizlere fayda sağlayabilir.


3- Ryan Air

Ryan Air, Avrupa içinde yapılan seferlerde oldukça başarılı fiyatlar sunmasıyla ünlüdür. Ülkemizde turist akının en fazla olduğu yerlerden biri olan Dalaman haricinde başka bir yerde hizmetleri bulunmuyor fakat yurt dışında ülkeler arası geçiş yapmak isterseniz bütçenizi korumanıza yardımcı olur. Çok cüzi miktarlara, hatta komik diyebileceğimiz 20 - 50 TL gibi fiyatlara ülkeleri dolaşmanız mümkün olabilir.

 

4- Kayak. it

İtalya'nın en çok tercih ettiği bilet satış sitelerinden bir tanesi olan Kayak, zaman zaman yapmış olduğu büyük bilet kampanyalarıyla ünlüdür. Bu büyük kampanyalarla tatilcileri kendi sitesinden bilet alınmasını sağlamayı hedefliyor.


5- Edreams. de

Almanya'nın hatta belki de dünyanın en enteresan uçak bileti satışı gerçekleştiren sitesidir. Almanya Türkiye hattı dahil olmak üzere birçok ülkeye ve şehre TL başında 0 - 6 liraya kadar biletler bulma ihtimaliniz olan bir sitedir. Hata olduğunu sanabilirsiniz ama arattığınızda İstanbul Münih arası 0 Euro şeklinde satılmış biletlere tanık olmanız oldukça mümkündür.


6- Momondo. de

Sistem hatalarını ve tüm kampanyaları listelemesiyle meşhur bir başka Almanya kökenli site olan momondo'da günün her saati bilet kampanyalarına rastlayabilirsiniz.


Bu sitelerin haricinde karşılaşabileceğiniz birçok bilet satış platformu bulmanız mümkündür. Mesela İskandinav ülkelerini gezmeyi amaçlıyorsanız Air Baltic bu konuda fayda sağlayabileceğiniz bir firmadır. Öte yandan sizin için listelemiş olduğumuz sitelerde birçok ülke gezinizde cüzdanı deldirmekten kurtulabileceğinizi sizlere müjdeliyoruz.


Yurt Önerileri